ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός

Καθήκοντα θέσης:

-Χειρισμός και αποτελεσματική λειτουργία των γραμμών παραγωγής

-Επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν κατά τη λειτουργία των μηχανών

-Συμμετοχή στο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης των μηχανών

Προσόντα:

-Τεχνική εκπαίδευση στους τομείς μηχανολογίας ή ηλεκτρολογίας

-Βασικές γνώσεις Η/Υ και Αγγλικών

-Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες

-Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

-Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση

Προσφέρονται:

-Ικανοποιητικές αποδοχές αναλόγως των προσόντων

-Άριστες συνθήκες και φιλικό περιβάλλον εργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εως 27/11/2020


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για εργασία στις μονάδες παραγωγής ζάχαρης Σερρών και Πλατέος να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα ηλεκτρονικά στις παρακάτω διευθύνσεις ανά εργοστάσιο

Για Σέρρες : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για Πλατύ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

με αναφορά στο θέμα του email την προκηρυχθείσα θέση ή την εξειδίκευσή τους (πχ μηχανικός, εργάτης παραγωγής, καθαριότητα, γραμματεία κτλ).

Οι ενδιαφερόμενοι που αποστέλλουν βιογραφικό αποδέχονται και συναινούν με στους όρους σχετικά την διαχείριση των βιογραφικών από την εταιρεία μας όπως περιγράφονται στην παρακάτω ενημέρωση:

Ενημέρωση Υποψήφιων Εργαζομένων

Μετά την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις θέσεων προς στελέχωση, για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη. Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.