Εγκαταστάσεις & αποθηκευτικοί χώροι

ΕΔΡΑ
Οι κεντρικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Royal Sugar βρίσκονται στην περιοχή της Σίνδου σε έναν χώρο 4500 τμ.
Εδώ στεγάζονται τα συσκευαστήρια της εταιρίας, με μηχανές τελευταίας τεχνολογίας και γραμμές παραγωγής τόσο για συσκευασία ζάχαρης, ζάχαρης σε stick, άχνης, αλευριού αλλά και οσπρίων.
Στις κεντρικές εγκαταστάσεις υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που υποδέχεται τα υλικά συσκευασίας και τις διάφορες α’ ύλες και εξυπηρετεί την τροφοδοσία των πελατών της εταιρίας και των υποκαταστημάτων της.
Παράλληλα, Στις κεντρικές εγκαταστάσεις λειτουργούν και τα γραφεία της διοίκησης με οργανωμένα τμήματα marketing και ανάπτυξης, πωλήσεων, λογιστηρίου, γραφείων κίνηση και διασφάλισης ποιότητας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

-Σιλό τροφοδοσίας χωρητικότητας 100 τόνων

-4 Υπερσύγχρονες γραμμές τυποποίησης ζάχαρης σε συσκευασία 1kg και 500γρ

-Αυτόματος παλετοποιητής

-Γραμμές τυποποίησης ζάχαρης σε συσκευασίες sticks/μερίδες

-Αυτόματες μηχανές τυποποίησης ζάχαρης σε συσκευασία 25κλ

-Γραμμή παραγωγής και τυποποίησης άχνης ζάχαρης

-Γραμμή τυποποίησης ρυζιών και οσπρίων

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ
Στον Ασπρόπυργο Αττικής, σε ένα χώρο 1.600 τμ, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του υποκαταστήματος της εταιρίας στην Αθήνα. Οι αποθήκες αποτελούν το σημείο καθημερινής διακίνησης των εμπορευμάτων, εξυπηρετώντας κυρίως πελάτες σε Αττικής, Κρήτη, Πελοπόννησο, Νησιά του Αιγαίου, Στερεά Ελλάδα. Το υποκατάστημα της Αθήνας αποτελεί επένδυση της εταιρίας για επέκταση των δραστηριοτήτων, εδραίωση της σε όλη την ελληνική επικράτεια και άμεση εξυπηρέτηση του πελατολογίου.