Η ROYAL SUGAR ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΖΑΧΑΡΗΣ BRITISH SUGAR

H διοίκηση της Royal Sugar ABEE, έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την British Sugar,

Συγκεκριμένα, η Βritish Sugar ανέθεσε στη Royal Sugar την εισαγωγή και διανομή της ζάχαρης British Sugar σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κόσοβο και Σκόπια.

BRITISH SUGAR – ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ

Η British Sugar είναι ένας παραγωγός ζάχαρης παγκόσμιας κλάσης και ο κορυφαίος προμηθευτής ζάχαρης στη Βρετανία και στην Ιρλανδία.

Η εταιρία απασχολεί 1.400 υπαλλήλους και υποστηρίζει έμμεσα 9.500 θέσεις εργασίας.

H British Sugar συνεργάζεται με περισσότερους από 3.000 καλλιεργητές που εφοδιάζουν τα εργοστάσιά της με 8 εκατομμύρια τόνους ζαχαρότευτλων ετησίως. Εφαρμόζοντας γεωργία ακριβείας, η British Sugar έχει καταφέρει να αυξήσει τις στρεμματικές της αποδόσεις κατά 25% τα τελευταία 10 χρόνια, με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον.

H British Sugar παράγει 1,4 εκατομμύρια τόνους ζάχαρη ετησίως αποκλειστικά στη Βρετανία.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η εταιρία έχει επενδύσει πάνω από 250 εκατομμύρια λίρες στα τέσσερα εργοστάσια παραγωγής ζάχαρης στο Bury St Edmunds, το Cantley, το Newark και το Wissington, για να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά τους.

Το κόστος παραγωγής της ζάχαρης της British Sugar είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη και η ανώτατη ποιότητα της ζάχαρής της ευρέως αποδεκτή.

Παράλληλα, η British Sugar είναι η πρώτη εταιρεία παραγωγής βιοαιθανόλης στη Βρετανία, παράγει ζωοτροφές, ασβέστη, ηλεκτρική ενέργεια κ.α.  

 

Η ROYAL SUGAR ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ BRITISH SUGAR

Η νέα εμπορική πολιτική της British Sugar στοχεύει στην αύξηση των εξαγωγών, έτσι ώστε να η εταιρία να εδραιωθεί και εκτός Βρετανίας ως κορυφαίος προμηθευτής ζάχαρης.

Η υπογραφή της συμφωνίας αντιπροσωπίας της British Sugar σε Ελλάδα και γείτονες χώρες, αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία της Royal Sugar, παρέχοντας:

  • εγγύηση μεγάλων ποσοτήτων ζάχαρης ικανών να καλύψουν δυνητικά το σύνολο της ελληνικής αγοράς
  • εγγύηση ανώτατης ποιότητας ζάχαρης
  • εγγύηση ανταγωνιστικής τιμής
  • εγγύηση μακροχρόνιας συνεργασίας ανεξαρτήτως Brexit
  • εγγύηση δυνατότητας σύναψης και εκτέλεσης back-to-back συμβολαίων με μεγάλους πελάτες (key accounts) - βιομηχανίες